DoorIlona van Veen

Duo Penotti, 2 soorten media in een... Print en online smelten samen!

Een aantal jaren geleden dacht ik nog dat reclame in de vorm van papieren advertentie of flyer langzaam zou verdwijnen. Maar niks blijkt minder waar. Adverteren in luxe magazine of papieren krant is nog steeds hot en doeltreffend.

Kijk maar naar onze magazines met een jaarlijks bereik van 632.000 lezers!

De combinatie maken door een QR of naar web of video? Juist des te doeltreffender.
Ook je printinzet wordt ineens meetbaar!

Zelf hebben we bij Elan Media Group eens een filmpje van mij gemaakt en deze gekoppeld aan een QR-code. Wellicht heb je dat filmpje gezien in het mooie magazine Entree? Het leuke hiervan is dat je met zo’n filmpje heel veel kanten op kan. Zo hebben we in mijn filmpje naast echte beelden, gebruik gemaakt van animatie beelden. Hoe dan denk je nu misschien, bekijk hier de video. Bekijk hier
Je kunt de animatie met je eigen stem inspreken, maar uiteraard kan je ook een ander voice over gebruiken.
Ook dát fixen wij natuurlijk.

Uiteraard zijn er nog meer mogelijkheden om online zichtbaar te zijn, denk daarbij aan social mediacampagnes. Het mooie hiervan is dat je zelf gericht je doelgroep kan instellen. Voorbeelden: leeftijd, nieuwe woningbezitters, binnen een straal van een bepaald aantal kilometers. Samen met jou kijken wij waar je doelgroep zich bevindt en hoe je deze het beste kan bereiken. De echte kunst is het prikkelen van je (potentiële) klant of opdrachtgever. Dáár maken wij het verschil.

Deze campagnes zijn top te combineren in onze magazines en/of bijvoorbeeld een flyer campagne voor optimale zichtbaarheid. Daarnaast kan je ook nog adverteren op de onlinepagina van bijvoorbeeld het AD of Gelderland ed. In mijn vorige blog ben ik hier meer uitgebreid op ingegaan.

We vinden het ontzettend leuk om deze ideeën uit te werken en uiteindelijk iets heel unieks te creëren voor jou en je bedrijf.

Nieuwsgierig wat ik allemaal voor jou kunnen betekenen?
Neem dan contact op via ilona@elan-media.nl of T. (06) 36 12 45 36.
Wij bruisen van de leuke ideeën om jouw advertentie tot leven te brengen met een leuke video of animatie.

Bedankt voor uw reactie. Voordat uw reactie wordt weergegeven, wordt deze eerst nog handmatig gecontroleerd. Bedankt voor uw begrip.

Reacties (0)

Lees meer:

Communicatie tijdens Corona

Communicatie tijdens Corona

Bestandstypes

Wat is het verschil tussen RGB en CMYK kleurstellingen?

advertising

Online adverteren

design

Oud versterkt nieuw

Duo Penotti, 2 soorten media in een...

Print en online smelten samen!

medialandschap

Vroeg is niet altijd beter

Tineke heel klantvriendelijk aan de telefoon!

Robert van der VlietBerggoed Vastgoed BV

Samen met Elan hebben we een mooie social-media campagne opgestart voor de particuliere verkoop. Professioneel geholpen met onze vragen, heel hartelijk bedankt!

Dick EerbeekPlantencentrum Eerbeek

Fijn creatief bedrijf! We hebben goed samen gewerkt. Ze hebben een zeer mooi ontwerp voor mij gemaakt. Alles was netjes en op tijd aangeleverd en zelfs meer dan ik had verwacht. Dit bedrijf is iedereen aan te raden.

Marco van DeeTekenbureau van Dee

Wij zijn zeer tevreden over de uitvoering van onze reclame uitingen verzorgd door Elan Media. De lijntjes zijn kort en het contact is prettig. Wij doen graag zaken met Elan Media!

Willy Kerpentiervan Gessel Ramen en Deuren

Ontzettend fijn bedrijf om mee samen te werken. Denken mee, zijn eerlijk over een ontwerp en kunnen een grote en vooral snelle levering aan!

Judith HuibersD-Tec products

Een zeer tevreden samenwerking en uitvoering van o.a. de reclame uitingen, website, sociale media en promotie. Alles compleet verzorgd door Elan Media.

Wilco de BruijnDe Toffe Peer

Zeer betrouwbaar en attent bedrijf waar al heel lang dezelfde mensen werkzaam zijn!

Corrie VonkRestaurant 't Veerhuis

Elan Media is een bedrijf dat zich onderscheidt van haar concurrentie door hun vriendelijke, snelle maar tevens ook zeer professionele werkwijze. Ze denken mee en tonen initiatief, dat uit zich in ideeën waar je soms zelf niet eens aan gedacht had. Ook vind ik in Elan Media een zeer prettig sparringspartner als het op reclame en marketing aankomt. Kortom; Ik beveel Elan Media van harte aan!

Corne VeldhuizenBunt ICT

Toppers in hun vak! Creatief, vernieuwend en komen afspraken na. Fijn bedrijf om mee samen te werken!

Corry van RheenenCorry van Rheenen makelaardij

Dankjewel Elan voor de gave huisstijl !

Johnny Van DijkFerro Investments

Super service!

Berto van den BergGacon Bedrijfswagen Spuiterij

Leuke en goede stageplaats!

Lisanne Smithjesstagiaire

Top bedrijf... !! Voelt als familie en staan altijd voor ons klaar, denken goed mee en staan open voor alles. Als Ambtshuis hadden we ons geen beter reclamebureau kunnen wensen.

John van MeeterenBistro & Tapas 't Ambtshuis

Nieuw Elan betekent voor mij duidelijke communicatie, snel schakelen op de juiste momenten en een groot team van deskundige mensen die van alle markten thuis zijn.

Joseph SmithHuverba

Trouwkaart, dagkaart en naamkaartjes laten ontwerpen door één van de ontwerpsters van Nieuw Elan. Echt fantastisch geholpen! Leuke ideeën en kon perfect inschatten wat wij wel of niet mooi vonden. Heel erg prettig samengewerkt, met als resultaat een prachtige trouwkaart! Heel erg bedankt.

Judith

'Horen' wat je wilt als klant en dat vertalen naar vakwerk. Die kunst verstaan ze bij Elan. Prettige en open samenwerking. Zeer aan te bevelen!

Astrid SchimmelGive & Care BV

Super professioneel bedrijf. Ze zijn flexibel, snel en maken zeer mooi drukwerk. Met kleine aanwijzingen/wensen maken ze met creativiteit en ervaring compleet drukwerk wat vaak bij het eerste concept al klopt. Het is laagdrempelig en denken mee met de laatste ontwikkelingen. Een aanrader!

Quint JesseBeautyBar 22

Nieuw Elan is voor ons een fijne samenwerkingspartner als het gaat om het ontwikkelen en uitwerken van huisstijlen en diverse media uitingen. Er wordt pro-actief meegedacht. Wensen en ideeën vanuit de klantzijde worden creatief omgezet in bruikbare middelen. Door de diverse specialismen onder één dak is het snel en prettig schakelen. Wij bevelen Nieuw Elan dan ook van harte aan!

Jan van GesselGreen Hide Away, Pure Pools

De top in hun werk.

Hein van BoxelStichting Jaimy