DoorIlona van Veen

advertising Online adverteren

Online adverteren? Via Elan zijn er talloze mogelijkheden om online zichtbaar te zijn. Bijvoorbeeld op de online platformen van kranten als AD.nl , Telegraaf.nl of via grote social media campagnes. Maar weet jij hoe dat allemaal in zijn werk gaat en hoe je dat aan moet pakken voor het gewenste resultaat?

Nee? Eerlijk gezegd, wist ik dat ook niet. Maar na 12 jaar ervaring in print advertising blijken de basisprincipes erg overeen te komen. Het begint allemaal bij het stellen van de juiste vragen. Wie zijn je klanten, waar gaan we die vinden? Welke media zijn het meest geschikt?  Ja? Heb je er ook de tijd, ruimte en creativiteit voor om dit consequent en doelgericht aan te pakken?

Onze gespecialiseerde social professionals zijn er voor jou, samen met hen maak ik jouw campagne compleet door ook de verbinding te leggen met print!

Waar het in het kort op neerkomt is dat je op een online platform van een landelijke krant al een advertentie kan plaatsen, neem bijvoorbeeld eens een kijkje op het AD.nl, via je browser of via de app. Dan zie je aan de rechterkant, in artikelen en in de header advertenties staan. Ook jouw bedrijf kan hier staan, met één simpele klik kom je op jouw bedrijfswebsite terecht.


Duur? Valt echt reuze mee voor het aantal views (potentiële klanten die jouw ‘zien’). Je hebt bijvoorbeeld al voor € 750,- 62.500 views. Het grote voordeel is dat wij samen met jou je doelgroep en regio en andere factoren bepalen, waardoor je zeker weet dat jouw boodschap ook echt bij een potentiële klant terecht komt en niet ‘verspild’ wordt aan viewers die je niet wil bereiken. Je weet dus van tevoren al hoeveel mensen je zien. Hoelang je daar dan op staat? Dat is per campagne verschillend. Ga je richting de zomervakantie en je hebt een reisbureau dan ben je sneller door je views heen als dat je bijvoorbeeld een bloemist bent. Maar het eindresultaat is uiteindelijk hetzelfde: je wordt gegarandeerd door 62.500 mensen gezien!

Ook onze social mediacampagnes worden op maat gemaakt, waarbij wij uitgaan van jouw doelstellingen! Zo hebben wij voor onze klanten:

  • Het aantal likes en volgers op hun socials significant vergroot

  • Doelgericht succesvolle acties verzorgd

  • Professionele content ontwikkeld

  • Animaties, bedrijfvideo’s en korte social shots gemaakt

 

Ben je net als ik nieuwsgierig naar al die mogelijkheden om online goed zichtbaar te zijn? Neem dan eens vrijblijvend contact op met mij zodat ik je mee kan nemen in de wereld van online zichtbaarheid!

Bedankt voor uw reactie. Voordat uw reactie wordt weergegeven, wordt deze eerst nog handmatig gecontroleerd. Bedankt voor uw begrip.

Reacties (0)

Lees meer:

Uitgeverij

Betuwe Totaal

Design

Boost je logo!

Design

Verschillende bestandstypes

design

Oud versterkt nieuw

communicatie

Hoe presenteer ik mijn bedrijf op social media?

Media

Hyperdermic Needle Theory

Samen met Elan hebben we een mooie social-media campagne opgestart voor de particuliere verkoop. Professioneel geholpen met onze vragen, heel hartelijk bedankt!

Dick EerbeekPlantencentrum Eerbeek

Dankjewel Elan voor de gave huisstijl !

Johnny Van DijkFerro Investments

Tineke heel klantvriendelijk aan de telefoon!

Robert van der VlietBerggoed Vastgoed BV

Trouwkaart, dagkaart en naamkaartjes laten ontwerpen door één van de ontwerpsters van Nieuw Elan. Echt fantastisch geholpen! Leuke ideeën en kon perfect inschatten wat wij wel of niet mooi vonden. Heel erg prettig samengewerkt, met als resultaat een prachtige trouwkaart! Heel erg bedankt.

Judith

Een zeer tevreden samenwerking en uitvoering van o.a. de reclame uitingen, website, sociale media en promotie. Alles compleet verzorgd door Elan Media.

Wilco de BruijnDe Toffe Peer

Nieuw Elan is voor ons een fijne samenwerkingspartner als het gaat om het ontwikkelen en uitwerken van huisstijlen en diverse media uitingen. Er wordt pro-actief meegedacht. Wensen en ideeën vanuit de klantzijde worden creatief omgezet in bruikbare middelen. Door de diverse specialismen onder één dak is het snel en prettig schakelen. Wij bevelen Nieuw Elan dan ook van harte aan!

Jan van GesselGreen Hide Away, Pure Pools

Fijn creatief bedrijf! We hebben goed samen gewerkt. Ze hebben een zeer mooi ontwerp voor mij gemaakt. Alles was netjes en op tijd aangeleverd en zelfs meer dan ik had verwacht. Dit bedrijf is iedereen aan te raden.

Marco van DeeTekenbureau van Dee

Leuke en goede stageplaats!

Lisanne Smithjesstagiaire

Super service!

Berto van den BergGacon Bedrijfswagen Spuiterij

Super professioneel bedrijf. Ze zijn flexibel, snel en maken zeer mooi drukwerk. Met kleine aanwijzingen/wensen maken ze met creativiteit en ervaring compleet drukwerk wat vaak bij het eerste concept al klopt. Het is laagdrempelig en denken mee met de laatste ontwikkelingen. Een aanrader!

Quint JesseBeautyBar 22

De top in hun werk.

Hein van BoxelStichting Jaimy

Top bedrijf... !! Voelt als familie en staan altijd voor ons klaar, denken goed mee en staan open voor alles. Als Ambtshuis hadden we ons geen beter reclamebureau kunnen wensen.

John van MeeterenBistro & Tapas ’t Ambtshuis

Zeer betrouwbaar en attent bedrijf waar al heel lang dezelfde mensen werkzaam zijn!

Corrie VonkRestaurant 't Veerhuis

'Horen' wat je wilt als klant en dat vertalen naar vakwerk. Die kunst verstaan ze bij Elan. Prettige en open samenwerking. Zeer aan te bevelen!

Astrid SchimmelGive & Care BV

Ontzettend fijn bedrijf om mee samen te werken. Denken mee, zijn eerlijk over een ontwerp en kunnen een grote en vooral snelle levering aan!

Judith HuibersD-Tec products

Toppers in hun vak! Creatief, vernieuwend en komen afspraken na. Fijn bedrijf om mee samen te werken!

Corry van RheenenCorry van Rheenen makelaardij

Nieuw Elan betekent voor mij duidelijke communicatie, snel schakelen op de juiste momenten en een groot team van deskundige mensen die van alle markten thuis zijn.

Joseph SmithHuverba

Elan Media is een bedrijf dat zich onderscheidt van haar concurrentie door hun vriendelijke, snelle maar tevens ook zeer professionele werkwijze. Ze denken mee en tonen initiatief, dat uit zich in ideeën waar je soms zelf niet eens aan gedacht had. Ook vind ik in Elan Media een zeer prettig sparringspartner als het op reclame en marketing aankomt. Kortom; Ik beveel Elan Media van harte aan!

Corne VeldhuizenBunt ICT

Wij zijn zeer tevreden over de uitvoering van onze reclame uitingen verzorgd door Elan Media. De lijntjes zijn kort en het contact is prettig. Wij doen graag zaken met Elan Media!

Willy Kerpentiervan Gessel Ramen en Deuren