Mediabureau

PRINT
Als mediabureau werken wij samen met de grote landelijke mediapartners als Persgroep, Telegraaf Media Groep, BDU,
Mediahuis Limburg, NDC Media Groep, Sanoma, RTL, Talpa en tal van andere organisaties. Wat dit betekent voor jou?
Dat wij élke krant in Nederland tegen scherpe tarieven voor jou kunnen inkopen én wij je adviseren over de beste inzet in print.

ONLINE, ON DEMAND of via de ETHER?
Máár daar blijft het niet bij, door onze goede contacten heeft Elan Media Group BV ook toegang tot hun databases waardoor wij jouw doelgroep op de meest doelgerichte manier kunnen bereiken, via online platforms, online advertising op de bekende kanalen YouTube, Instagram, Facebook, LinkedIn en nieuwssites als AD.nl, Nu.nl of Telegraaf.nl. Gericht on demand adverteren rondom tv-programma’s online op terugkijkkanalen, via reguliere TV-commercials of op zoek naar radiobereik? Wij weten de weg! Oók voor de ondernemer met een kleiner budget

Kies een categorie

De top in hun werk.

Hein van BoxelStichting Jaimy

'Horen' wat je wilt als klant en dat vertalen naar vakwerk. Die kunst verstaan ze bij Elan. Prettige en open samenwerking. Zeer aan te bevelen!

Astrid SchimmelGive & Care BV

Leuke en goede stageplaats!

Lisanne Smithjesstagiaire

Super service!

Berto van den BergGacon Bedrijfswagen Spuiterij

Nieuw Elan is voor ons een fijne samenwerkingspartner als het gaat om het ontwikkelen en uitwerken van huisstijlen en diverse media uitingen. Er wordt pro-actief meegedacht. Wensen en ideeën vanuit de klantzijde worden creatief omgezet in bruikbare middelen. Door de diverse specialismen onder één dak is het snel en prettig schakelen. Wij bevelen Nieuw Elan dan ook van harte aan!

Jan van GesselGreen Hide Away, Pure Pools

Een zeer tevreden samenwerking en uitvoering van o.a. de reclame uitingen, website, sociale media en promotie. Alles compleet verzorgd door Elan Media.

Wilco de BruijnDe Toffe Peer

Toppers in hun vak! Creatief, vernieuwend en komen afspraken na. Fijn bedrijf om mee samen te werken!

Corry van RheenenCorry van Rheenen makelaardij

Trouwkaart, dagkaart en naamkaartjes laten ontwerpen door één van de ontwerpsters van Nieuw Elan. Echt fantastisch geholpen! Leuke ideeën en kon perfect inschatten wat wij wel of niet mooi vonden. Heel erg prettig samengewerkt, met als resultaat een prachtige trouwkaart! Heel erg bedankt.

Judith

Tineke heel klantvriendelijk aan de telefoon!

Robert van der VlietBerggoed Vastgoed BV

Zeer betrouwbaar en attent bedrijf waar al heel lang dezelfde mensen werkzaam zijn!

Corrie VonkRestaurant 't Veerhuis

Elan Media is een bedrijf dat zich onderscheidt van haar concurrentie door hun vriendelijke, snelle maar tevens ook zeer professionele werkwijze. Ze denken mee en tonen initiatief, dat uit zich in ideeën waar je soms zelf niet eens aan gedacht had. Ook vind ik in Elan Media een zeer prettig sparringspartner als het op reclame en marketing aankomt. Kortom; Ik beveel Elan Media van harte aan!

Corne VeldhuizenBunt ICT

Nieuw Elan betekent voor mij duidelijke communicatie, snel schakelen op de juiste momenten en een groot team van deskundige mensen die van alle markten thuis zijn.

Joseph SmithHuverba

Ontzettend fijn bedrijf om mee samen te werken. Denken mee, zijn eerlijk over een ontwerp en kunnen een grote en vooral snelle levering aan!

Judith HuibersD-Tec products

Wij zijn zeer tevreden over de uitvoering van onze reclame uitingen verzorgd door Elan Media. De lijntjes zijn kort en het contact is prettig. Wij doen graag zaken met Elan Media!

Willy Kerpentiervan Gessel Ramen en Deuren