DoorCarin Verwoert

office manager Manus is de naam!

Oh, als je bij Elan werkt dan ben je vast creatief!? Dat heb ik al vaak gehoord…
Nee, ik ben meer van het regelen, office managen, manusje van alles, hoe je het ook wilt noemen… een manusje van alles of mooier gezegd: officemanager. In de chaotische werksfeer van een commercieel, creatief bedrijf zijn mensen als ik ook zeker nodig! Mijn collega’s compenseren het creatieve aspect meer dan genoeg!

Webteksten, teksten voor flyers en de artikelen voor in onze magazines worden geschreven door een enthousiast team van redacteuren waarvan ik tussenpersoon ben, iedereen heeft zijn/haar eigen kwaliteiten, het ene bedrijf is het andere niet, en zo is het ook met redacteuren en fotografen, de een schrijft vlot en luchtig, de ander schrijft liever zakelijk. Fotografen idem dito, ook hier heb ik de keuze, de ene portretteert graag en de ander is meester in buitenfotografie of photoshop, ik probeer altijd de redacteur en/of fotograaf te vinden die het beste bij de klant past, alleen dan krijg je de beste verhalen en foto’s!

Daarnaast kan ik met zo’n 35 eigen magazines per jaar om in te plannen mijn hart ophalen wat regelen betreft! Het is ieder jaar weer een uitdaging om alles goed gepland en op tijd bij de drukker en verspreider te krijgen! (lees deadlinestress ;-))
We hebben niet alleen onze eigen magazines, iedere klant heeft zijn/haar eigen wensen, de één zoekt naar de mogelijkheid om een eigen krant uit te geven, de ander vraagt om wekelijks een flyer laten verspreiden, Elan kijkt graag mee wat jouw wensen zijn en hoe we de beste prijs/ kwaliteit kunnen bieden.

Door onze jarenlange ervaring in de ‘print’ kan ik zeggen dat wij samenwerken met drukkerijen en verspreiders die de beste kwaliteit plus prijs(verhouding) leveren.
Ik vraag de offertes op bij drukkerijen, overleg wat de mogelijkheden zijn met de gewenste papiersoort en planning en wanneer dit ingepland is zet ik dit vervolgens uit bij de verspreider. Ook onze online ‘verspreiding’ is veelzijdig en breed. Gelukkig kan ik daarover sparren met mijn grafische collega’s.

Mijn werk: misschien niet creatief, wel veelzijdig en nooit saai!

 

Bedankt voor uw reactie. Voordat uw reactie wordt weergegeven, wordt deze eerst nog handmatig gecontroleerd. Bedankt voor uw begrip.

Reacties (0)

Lees meer:

Offline wordt meetbaar

De QR-code terug van weggeweest!

Design

Boost je logo!

Design

Verschillende bestandstypes

design

Oud versterkt nieuw

Media

Hyperdermic Needle Theory

Branding

Geen plan. Daar word je arm van

Super service!

Berto van den BergGacon Bedrijfswagen Spuiterij

Nieuw Elan is voor ons een fijne samenwerkingspartner als het gaat om het ontwikkelen en uitwerken van huisstijlen en diverse media uitingen. Er wordt pro-actief meegedacht. Wensen en ideeën vanuit de klantzijde worden creatief omgezet in bruikbare middelen. Door de diverse specialismen onder één dak is het snel en prettig schakelen. Wij bevelen Nieuw Elan dan ook van harte aan!

Jan van GesselGreen Hide Away, Pure Pools

Wij zijn zeer tevreden over de uitvoering van onze reclame uitingen verzorgd door Elan Media. De lijntjes zijn kort en het contact is prettig. Wij doen graag zaken met Elan Media!

Willy Kerpentiervan Gessel Ramen en Deuren

Tineke heel klantvriendelijk aan de telefoon!

Robert van der VlietBerggoed Vastgoed BV

Fijn creatief bedrijf! We hebben goed samen gewerkt. Ze hebben een zeer mooi ontwerp voor mij gemaakt. Alles was netjes en op tijd aangeleverd en zelfs meer dan ik had verwacht. Dit bedrijf is iedereen aan te raden.

Marco van DeeTekenbureau van Dee

Super professioneel bedrijf. Ze zijn flexibel, snel en maken zeer mooi drukwerk. Met kleine aanwijzingen/wensen maken ze met creativiteit en ervaring compleet drukwerk wat vaak bij het eerste concept al klopt. Het is laagdrempelig en denken mee met de laatste ontwikkelingen. Een aanrader!

Quint JesseBeautyBar 22

Trouwkaart, dagkaart en naamkaartjes laten ontwerpen door één van de ontwerpsters van Nieuw Elan. Echt fantastisch geholpen! Leuke ideeën en kon perfect inschatten wat wij wel of niet mooi vonden. Heel erg prettig samengewerkt, met als resultaat een prachtige trouwkaart! Heel erg bedankt.

Judith

De top in hun werk.

Hein van BoxelStichting Jaimy

Dankjewel Elan voor de gave huisstijl !

Johnny Van DijkFerro Investments

Toppers in hun vak! Creatief, vernieuwend en komen afspraken na. Fijn bedrijf om mee samen te werken!

Corry van RheenenCorry van Rheenen makelaardij

Elan Media is een bedrijf dat zich onderscheidt van haar concurrentie door hun vriendelijke, snelle maar tevens ook zeer professionele werkwijze. Ze denken mee en tonen initiatief, dat uit zich in ideeën waar je soms zelf niet eens aan gedacht had. Ook vind ik in Elan Media een zeer prettig sparringspartner als het op reclame en marketing aankomt. Kortom; Ik beveel Elan Media van harte aan!

Corne VeldhuizenBunt ICT

'Horen' wat je wilt als klant en dat vertalen naar vakwerk. Die kunst verstaan ze bij Elan. Prettige en open samenwerking. Zeer aan te bevelen!

Astrid SchimmelGive & Care BV

Ontzettend fijn bedrijf om mee samen te werken. Denken mee, zijn eerlijk over een ontwerp en kunnen een grote en vooral snelle levering aan!

Judith HuibersD-Tec products

Samen met Elan hebben we een mooie social-media campagne opgestart voor de particuliere verkoop. Professioneel geholpen met onze vragen, heel hartelijk bedankt!

Dick EerbeekPlantencentrum Eerbeek

Top bedrijf... !! Voelt als familie en staan altijd voor ons klaar, denken goed mee en staan open voor alles. Als Ambtshuis hadden we ons geen beter reclamebureau kunnen wensen.

John van MeeterenBistro & Tapas ’t Ambtshuis

Een zeer tevreden samenwerking en uitvoering van o.a. de reclame uitingen, website, sociale media en promotie. Alles compleet verzorgd door Elan Media.

Wilco de BruijnDe Toffe Peer

Leuke en goede stageplaats!

Lisanne Smithjesstagiaire

Nieuw Elan betekent voor mij duidelijke communicatie, snel schakelen op de juiste momenten en een groot team van deskundige mensen die van alle markten thuis zijn.

Joseph SmithHuverba

Zeer betrouwbaar en attent bedrijf waar al heel lang dezelfde mensen werkzaam zijn!

Corrie VonkRestaurant 't Veerhuis