Mét Elan

Volgens de Dikke van Dale:

elan (zn): begeestering, bevlieging, bezieling, enthousiasme, flair, gedrevenheid, geestdrift, gloed, ijver, impuls, levendigheid, strijdlust, vaart, vervoering, vuur, zwier. ...aandrift, animo, bevlogenheid, enthousiasme, geestdrift, gloed, ingeving, inspiratie, leven, schwung, toewijding, verve, vervoering, vuur.

Veelzeggend genoeg?

Geschiedenis

In 1984 startte Ton Keuken zijn bedrijf Ton Keuken Mediaservice B.V. Een mediabureau dat bedrijven adviseerde met betrekking tot hun advertentieplaatsingen en verzorging van events. Het bedrijf groeide uit tot een full service mediabureau met contacten door het hele land. Met een groot klantenbestand en veel eigen magazines waren ze jaren een grote speler in hun regio.
In 2013 heeft Ton Keuken het stokje doorgegeven aan zijn dochter Alette Keuken. Zij heeft Ton Keuken Mediaservice B.V. omgetoverd tot Elan Media Group B.V. / Nieuw Elan. Met een nieuwe visie en missie is Nieuw Elan een frisse richting op gegaan.
Deze frisse projecten bekijken?

Mediabalie

Wij zijn een laagdrempelig reclame- en mediabureau, gespecialiseerd in marketing- en communicatie. Brede termen, dat klopt. Eigenlijk is het heel simpel: gooi je vragen, wensen, dromen, uitdagingen bij ons over de balie, wij regelen de rest. Hetzij met onze eigen grafische afdeling, marketingexpert of mediamanager, hetzij door één van onze uitstekende contacten of dankzij één van de vele samenwerkingen met gespecialiseerde partijen of grote organisaties.

Elan Media is een bedrijf dat zich onderscheidt van haar concurrentie door hun vriendelijke, snelle maar tevens ook zeer professionele werkwijze. Ze denken mee en tonen initiatief, dat uit zich in ideeën waar je soms zelf niet eens aan gedacht had. Ook vind ik in Elan Media een zeer prettig sparringspartner als het op reclame en marketing aankomt. Kortom; Ik beveel Elan Media van harte aan!

Corne VeldhuizenBunt ICT

Een zeer tevreden samenwerking en uitvoering van o.a. de reclame uitingen, website, sociale media en promotie. Alles compleet verzorgd door Elan Media.

Wilco de BruijnDe Toffe Peer

'Horen' wat je wilt als klant en dat vertalen naar vakwerk. Die kunst verstaan ze bij Elan. Prettige en open samenwerking. Zeer aan te bevelen!

Astrid SchimmelGive & Care BV

Toppers in hun vak! Creatief, vernieuwend en komen afspraken na. Fijn bedrijf om mee samen te werken!

Corry van RheenenCorry van Rheenen makelaardij

De top in hun werk.

Hein van BoxelStichting Jaimy

Nieuw Elan is voor ons een fijne samenwerkingspartner als het gaat om het ontwikkelen en uitwerken van huisstijlen en diverse media uitingen. Er wordt pro-actief meegedacht. Wensen en ideeën vanuit de klantzijde worden creatief omgezet in bruikbare middelen. Door de diverse specialismen onder één dak is het snel en prettig schakelen. Wij bevelen Nieuw Elan dan ook van harte aan!

Jan van GesselGreen Hide Away, Pure Pools

Nieuw Elan betekent voor mij duidelijke communicatie, snel schakelen op de juiste momenten en een groot team van deskundige mensen die van alle markten thuis zijn.

Joseph SmithHuverba

Wij zijn zeer tevreden over de uitvoering van onze reclame uitingen verzorgd door Elan Media. De lijntjes zijn kort en het contact is prettig. Wij doen graag zaken met Elan Media!

Willy Kerpentiervan Gessel Ramen en Deuren

Zeer betrouwbaar en attent bedrijf waar al heel lang dezelfde mensen werkzaam zijn!

Corrie VonkRestaurant 't Veerhuis

Ontzettend fijn bedrijf om mee samen te werken. Denken mee, zijn eerlijk over een ontwerp en kunnen een grote en vooral snelle levering aan!

Judith HuibersD-Tec products

Tineke heel klantvriendelijk aan de telefoon!

Robert van der VlietBerggoed Vastgoed BV

Super service!

Berto van den BergGacon Bedrijfswagen Spuiterij

Leuke en goede stageplaats!

Lisanne Smithjesstagiaire

Trouwkaart, dagkaart en naamkaartjes laten ontwerpen door één van de ontwerpsters van Nieuw Elan. Echt fantastisch geholpen! Leuke ideeën en kon perfect inschatten wat wij wel of niet mooi vonden. Heel erg prettig samengewerkt, met als resultaat een prachtige trouwkaart! Heel erg bedankt.

Judith