DoorLies Klok

design Oud versterkt nieuw

Jij hebt een prachtig plan in je hoofd, dit wil je graag vormgeven. Elan helpt je graag mee in het creatieve denkproces. Schetsen, ontwerpen, er komen veel keuzes bij kijken. Ook dat van papier. Want waarom altijd voor die ene papiersoort gaan die je altijd kiest? Het ontwerp voor jouw campagne wordt uniek, laat dat het papier en de afwerking ook zijn!

Onderstaand geef ik je een aantal voorbeelden. De ‘standaard’ papiersoorten en welke keuze je ook zou kunnen maken. Natuurlijk zijn de bijzondere druktechnieken onmisbaar. Benieuwd welke technieken? Lees verder!

Visitekaartje
Het visitekaartje, een blijvend gezicht voor jouw bedrijf in de portemonnee van de consument.
Een beetje jammer dat er daar nog tien zitten. Een kaartje waarbij aandacht is besteed aan
ontwerp, techniek en papierkeus is een eerste kennismaking met jouw bedrijf. Zorg dat je opvalt!

Machine Coated is een mooi, stevig papiersoort dat veelal gebruikt wordt voor visitekaartjes.
Het geeft een gesloten, matte oppervlakte wat stevig aanvoelt. Het kaartje kan afgewerkt worden met mat of glans. Een goede keuze voor het standaard visitekaartje.

Oude, ambachtelijke druktechnieken
Folie-, reliëf-, stans- zeef- en boekdruk. Stuk voor stuk mooie technieken die naar mijn mening te weinig gebruikt worden! Wanneer je kiest voor een druktechniek zal het papiersoort ook veranderen. Hiervoor wordt een exclusief dik papier gekozen waarbij je echt iets afgeeft aan jouw klant.

Flyer
Een nog veelvoorkomend reclamemiddel. Opvallend, offline en effectief! Ook hiervoor is de keuze voor een machine coated snel gemaakt. Stel jij bent hovenier met een voorliefde voor groen, dit wil je natuurlijk uitstralen. Heb je wel eens aan een treffende boodschap op groeipapier gedacht? Of een fijnvoelend natuurkarton? Echt laten weten wie jij bent als bedrijf én wat je wil uitstralen, kies dan voor uniek. Een passend ontwerp is dan natuurlijk onmisbaar.

Druktechnieken
Laten we nog even teruggaan naar de diverse druktechnieken. Zoals op de afbeeldingen hieronder zijn mijn favoriete druktechnieken te zien. Laten we ze stap voor stap eens bekijken!

Foliedruk
Foliedruk is een laagje folie dat over het drukwerk wordt aangebracht op bepaalde gebieden. Bijna alle kleuren zijn mogelijk, maar goud, roségoud, zilver of brons zijn favoriet. Het geeft een speciaal en opvallend effect aan je drukwerk!

Spot-UV lak
Spot-UV lak is een glanzende laklaag die ook wordt aangebracht op bepaalde gebieden. Door deze techniek te gebruiken kunnen sommige onderdelen extra worden belicht!

Preeg
Deze techniek zorgt ervoor dat er reliëf/hoogteverschillen in het papier komt. Een preeg is geschikt voor letters of mooie volvlakken.

Mijn all-time favorite? Ik vind het prachtig hoe oude druktechnieken moderne ontwerpen kunnen versterken. Het maakt mij gelukkig als vormgever als ik dit mag uitdenken voor jou, voor jouw bedrijf. Om jouw business echt op te laten vallen. Nee een favoriet heb ik niet, mijn hart gaat van allemaal sneller kloppen! Een keertje sparren? Ik laat je dit alles graag zien.

Bedankt voor uw reactie. Voordat uw reactie wordt weergegeven, wordt deze eerst nog handmatig gecontroleerd. Bedankt voor uw begrip.

Reacties (0)

Lees meer:

communicatie

Hoe presenteer ik mijn bedrijf op social media?

Offline wordt meetbaar

De QR-code terug van weggeweest!

Communicatie tijdens Corona

Communicatie tijdens Corona

Design

Lorem Ipsum

Design

Verschillende bestandstypes

Design

Boost je logo!

Dankjewel Elan voor de gave huisstijl !

Johnny Van DijkFerro Investments

Trouwkaart, dagkaart en naamkaartjes laten ontwerpen door één van de ontwerpsters van Nieuw Elan. Echt fantastisch geholpen! Leuke ideeën en kon perfect inschatten wat wij wel of niet mooi vonden. Heel erg prettig samengewerkt, met als resultaat een prachtige trouwkaart! Heel erg bedankt.

Judith

Top bedrijf... !! Voelt als familie en staan altijd voor ons klaar, denken goed mee en staan open voor alles. Als Ambtshuis hadden we ons geen beter reclamebureau kunnen wensen.

John van MeeterenBistro & Tapas ’t Ambtshuis

Super professioneel bedrijf. Ze zijn flexibel, snel en maken zeer mooi drukwerk. Met kleine aanwijzingen/wensen maken ze met creativiteit en ervaring compleet drukwerk wat vaak bij het eerste concept al klopt. Het is laagdrempelig en denken mee met de laatste ontwikkelingen. Een aanrader!

Quint JesseBeautyBar 22

De top in hun werk.

Hein van BoxelStichting Jaimy

'Horen' wat je wilt als klant en dat vertalen naar vakwerk. Die kunst verstaan ze bij Elan. Prettige en open samenwerking. Zeer aan te bevelen!

Astrid SchimmelGive & Care BV

Wij zijn zeer tevreden over de uitvoering van onze reclame uitingen verzorgd door Elan Media. De lijntjes zijn kort en het contact is prettig. Wij doen graag zaken met Elan Media!

Willy Kerpentiervan Gessel Ramen en Deuren

Ontzettend fijn bedrijf om mee samen te werken. Denken mee, zijn eerlijk over een ontwerp en kunnen een grote en vooral snelle levering aan!

Judith HuibersD-Tec products

Toppers in hun vak! Creatief, vernieuwend en komen afspraken na. Fijn bedrijf om mee samen te werken!

Corry van RheenenCorry van Rheenen makelaardij

Zeer betrouwbaar en attent bedrijf waar al heel lang dezelfde mensen werkzaam zijn!

Corrie VonkRestaurant 't Veerhuis

Nieuw Elan betekent voor mij duidelijke communicatie, snel schakelen op de juiste momenten en een groot team van deskundige mensen die van alle markten thuis zijn.

Joseph SmithHuverba

Een zeer tevreden samenwerking en uitvoering van o.a. de reclame uitingen, website, sociale media en promotie. Alles compleet verzorgd door Elan Media.

Wilco de BruijnDe Toffe Peer

Elan Media is een bedrijf dat zich onderscheidt van haar concurrentie door hun vriendelijke, snelle maar tevens ook zeer professionele werkwijze. Ze denken mee en tonen initiatief, dat uit zich in ideeën waar je soms zelf niet eens aan gedacht had. Ook vind ik in Elan Media een zeer prettig sparringspartner als het op reclame en marketing aankomt. Kortom; Ik beveel Elan Media van harte aan!

Corne VeldhuizenBunt ICT

Nieuw Elan is voor ons een fijne samenwerkingspartner als het gaat om het ontwikkelen en uitwerken van huisstijlen en diverse media uitingen. Er wordt pro-actief meegedacht. Wensen en ideeën vanuit de klantzijde worden creatief omgezet in bruikbare middelen. Door de diverse specialismen onder één dak is het snel en prettig schakelen. Wij bevelen Nieuw Elan dan ook van harte aan!

Jan van GesselGreen Hide Away, Pure Pools

Fijn creatief bedrijf! We hebben goed samen gewerkt. Ze hebben een zeer mooi ontwerp voor mij gemaakt. Alles was netjes en op tijd aangeleverd en zelfs meer dan ik had verwacht. Dit bedrijf is iedereen aan te raden.

Marco van DeeTekenbureau van Dee

Tineke heel klantvriendelijk aan de telefoon!

Robert van der VlietBerggoed Vastgoed BV

Samen met Elan hebben we een mooie social-media campagne opgestart voor de particuliere verkoop. Professioneel geholpen met onze vragen, heel hartelijk bedankt!

Dick EerbeekPlantencentrum Eerbeek

Leuke en goede stageplaats!

Lisanne Smithjesstagiaire

Super service!

Berto van den BergGacon Bedrijfswagen Spuiterij