DoorAlette Keuken

Branding Geen plan. Daar word je arm van

De verlichting vast kopen voor je een huis hebt, de vloer al uitzoeken voor je de woning gekocht hebt. Natuurlijk kun je vastomlijnde ideeën hebben over hoe iets er uit moet gaan zien maar je zult het met me eens zijn dat het verstandiger is om eerst het fundament te leggen, de buitenmuren op te trekken en aan de hand van wat ‘staat’, de inrichting te bepalen.
Bijzonder genoeg maken bedrijven in hun communicatie, marketing en reclame vaak andere keuzes.

Stel de volgende vragen of laat Elan deze vragen stellen en wij helpen je om het antwoord te formuleren:

-          Wie zijn jullie?

-          Wie zijn jullie klanten óf misschien wel (wie worden) jullie gewenste klanten?

-          Wat verkoop je of wat wil je verkopen?

-          Wat communiceer je of wat ga je communiceren?

-          Wat straal je uit? Hoe is jouw ‘merk’ vormgegeven?

-          Welke mediakanalen zetten we daarvoor in? 

 

Doe je wat je wilt doen? Misschien heb je genoeg klanten maar heb je de juiste klanten? Welke klanten passen bij jou? Is er in je diensten- en/of productenaanbod een ondergeschoven kindje? Wat is je verhaal? Wat communiceer je? Weet jouw doelgroep wel wat jij vertelt? En last but not least: Wat straal je uit? Wat is je merk? Wat is je merkuitstraling?

 

Zoveel vragen! Heb jij de antwoorden paraat? Elan helpt je graag om jouw antwoorden te vinden. Want alleen met antwoorden op deze vragen kan er een gedegen communicatieplan opgesteld worden waarmee je de reclame kunt maken die bij jou en jouw bedrijf past.

Doe je dat niet – en misschien komt dit wel bekend voor- dan zou je je af kunnen vragen ‘Schieten mijn communicatie en reclame hun doel voorbij’ of ‘Levert het wel op wat het kost’, wat niet verwonderlijk is want… hoe kun je je inrichting kiezen als je nog geen beeld van je huist hebt…

Neem contact met ons op en wij helpen jou de juiste antwoorden te vinden.

 

#USP #BRANDING #POSITIONEREN #PROPOSITIE #WIEBENIK

 

Bedankt voor uw reactie. Voordat uw reactie wordt weergegeven, wordt deze eerst nog handmatig gecontroleerd. Bedankt voor uw begrip.

Reacties (0)

Lees meer:

communicatie

Hoe presenteer ik mijn bedrijf op social media?

Branding

Geen plan. Daar word je arm van

Uitgeverij

Betuwe Totaal

Design

Boost je logo!

design

Oud versterkt nieuw

office manager

Manus is de naam!

'Horen' wat je wilt als klant en dat vertalen naar vakwerk. Die kunst verstaan ze bij Elan. Prettige en open samenwerking. Zeer aan te bevelen!

Astrid SchimmelGive & Care BV

Elan Media is een bedrijf dat zich onderscheidt van haar concurrentie door hun vriendelijke, snelle maar tevens ook zeer professionele werkwijze. Ze denken mee en tonen initiatief, dat uit zich in ideeën waar je soms zelf niet eens aan gedacht had. Ook vind ik in Elan Media een zeer prettig sparringspartner als het op reclame en marketing aankomt. Kortom; Ik beveel Elan Media van harte aan!

Corne VeldhuizenBunt ICT

Ontzettend fijn bedrijf om mee samen te werken. Denken mee, zijn eerlijk over een ontwerp en kunnen een grote en vooral snelle levering aan!

Judith HuibersD-Tec products

Trouwkaart, dagkaart en naamkaartjes laten ontwerpen door één van de ontwerpsters van Nieuw Elan. Echt fantastisch geholpen! Leuke ideeën en kon perfect inschatten wat wij wel of niet mooi vonden. Heel erg prettig samengewerkt, met als resultaat een prachtige trouwkaart! Heel erg bedankt.

Judith

Top bedrijf... !! Voelt als familie en staan altijd voor ons klaar, denken goed mee en staan open voor alles. Als Ambtshuis hadden we ons geen beter reclamebureau kunnen wensen.

John van MeeterenBistro & Tapas ’t Ambtshuis

Tineke heel klantvriendelijk aan de telefoon!

Robert van der VlietBerggoed Vastgoed BV

Fijn creatief bedrijf! We hebben goed samen gewerkt. Ze hebben een zeer mooi ontwerp voor mij gemaakt. Alles was netjes en op tijd aangeleverd en zelfs meer dan ik had verwacht. Dit bedrijf is iedereen aan te raden.

Marco van DeeTekenbureau van Dee

Toppers in hun vak! Creatief, vernieuwend en komen afspraken na. Fijn bedrijf om mee samen te werken!

Corry van RheenenCorry van Rheenen makelaardij

Super professioneel bedrijf. Ze zijn flexibel, snel en maken zeer mooi drukwerk. Met kleine aanwijzingen/wensen maken ze met creativiteit en ervaring compleet drukwerk wat vaak bij het eerste concept al klopt. Het is laagdrempelig en denken mee met de laatste ontwikkelingen. Een aanrader!

Quint JesseBeautyBar 22

Zeer betrouwbaar en attent bedrijf waar al heel lang dezelfde mensen werkzaam zijn!

Corrie VonkRestaurant 't Veerhuis

Dankjewel Elan voor de gave huisstijl !

Johnny Van DijkFerro Investments

Een zeer tevreden samenwerking en uitvoering van o.a. de reclame uitingen, website, sociale media en promotie. Alles compleet verzorgd door Elan Media.

Wilco de BruijnDe Toffe Peer

Leuke en goede stageplaats!

Lisanne Smithjesstagiaire

Nieuw Elan is voor ons een fijne samenwerkingspartner als het gaat om het ontwikkelen en uitwerken van huisstijlen en diverse media uitingen. Er wordt pro-actief meegedacht. Wensen en ideeën vanuit de klantzijde worden creatief omgezet in bruikbare middelen. Door de diverse specialismen onder één dak is het snel en prettig schakelen. Wij bevelen Nieuw Elan dan ook van harte aan!

Jan van GesselGreen Hide Away, Pure Pools

Wij zijn zeer tevreden over de uitvoering van onze reclame uitingen verzorgd door Elan Media. De lijntjes zijn kort en het contact is prettig. Wij doen graag zaken met Elan Media!

Willy Kerpentiervan Gessel Ramen en Deuren

Super service!

Berto van den BergGacon Bedrijfswagen Spuiterij

Samen met Elan hebben we een mooie social-media campagne opgestart voor de particuliere verkoop. Professioneel geholpen met onze vragen, heel hartelijk bedankt!

Dick EerbeekPlantencentrum Eerbeek

De top in hun werk.

Hein van BoxelStichting Jaimy

Nieuw Elan betekent voor mij duidelijke communicatie, snel schakelen op de juiste momenten en een groot team van deskundige mensen die van alle markten thuis zijn.

Joseph SmithHuverba