DoorAlette Keuken

medialandschap Vroegâh’ is niet altijd beter

Hulp nodig?
Duizelt het je? Altijd of soms? Verandering is van alle tijden, ‘vroegâh’ is niet altijd beter, maar nieuwe trends bieden nieuwe uitdagingen.

Zichtbaarheid. Hét utlieme reclamecodewoord van alle dagen. Logisch toch? Of heb jij soms het gevoel dat er door social media vandaag meer van je gevraagd wordt? Dat laatste kan kloppen. Het medialandschap is dermate veranderd dat het mkb (bijna) dezelfde inspanning moet leveren als grootzakelijke accounts. Alleen vaak wel met minder mindelen, zonder communicatieteam, zonder marketingafdeling en vanzelfsprekend: minder tijd.

‘Vroegâh’ waren de media overzichtelijk verdeeld. Grote namen als Coca Cola, Heineken of Mora maakten gebruik van de MASSAMEDIA, televisie, radio, landelijke dagbladen, bilboards en bioscoopreclames. Voor de middenstander wat te hoog gegrepen maar ook niet altijd nodig. De fietsenmaker in het dorp? Hij zette een bord aan de weg, bij hoogtijdagen een advertentie in de dorpskrant met de aankondiging: ‘AKTIE vanaf HEDEN …’

Over heden gesproken. Het is duidelijk dat de trends in medialandschap er vandaag anders uit zien. Om te beginnen hebben wij het over vandaag en niet over heden 😉. De crossmediale trends kenmerken zich door:
• Anytime
• Anyplace
• Anywhere
• Vervaging van grenzen tussen media (dat bord moet aan de straat, je organische Google vindbaarheid is onmisbaar, enzovoorts)

Daarnaast is mond-tot-mond reclame nooit te versmaden geweest, maar nu moet je het hebben van heel veel ‘monden’, of zullen we het sociale accounts noemen? Digitale monden die over jou moeten gaan praten, positief praten welteverstaan op heel veel plaatsen.

Duizelt het je? Altijd of soms? Verandering is van alle tijden, ‘vroegâh’ is niet altijd beter, maar nieuwe trends bieden nieuwe uitdagingen.
Communicatie-, reclame- en marketingbureaus zijn gelukkig ook van alle tijden. Sterker nog het is een officiële wetenschap. Laten wij die academische kennis nou in huis hebben.

Wij bieden:
• Hulp bij het positioneren van jouw dienst, onderneming of product in het huidige medialandschap
• Ontwikkeling Content Strategie voor JOUW communicatie: socials & print

Meer weten? Neem contact op.

Bedankt voor uw reactie. Voordat uw reactie wordt weergegeven, wordt deze eerst nog handmatig gecontroleerd. Bedankt voor uw begrip.

Reacties (0)

Lees meer:

Branding

Geen plan. Daar word je arm van

Media

Hyperdermic Needle Theory

office manager

Manus is de naam!

Design

Boost je logo!

advertising

Online adverteren

Communicatie tijdens Corona

Communicatie tijdens Corona

Dankjewel Elan voor de gave huisstijl !

Johnny Van DijkFerro Investments

Leuke en goede stageplaats!

Lisanne Smithjesstagiaire

Wij zijn zeer tevreden over de uitvoering van onze reclame uitingen verzorgd door Elan Media. De lijntjes zijn kort en het contact is prettig. Wij doen graag zaken met Elan Media!

Willy Kerpentiervan Gessel Ramen en Deuren

Samen met Elan hebben we een mooie social-media campagne opgestart voor de particuliere verkoop. Professioneel geholpen met onze vragen, heel hartelijk bedankt!

Dick EerbeekPlantencentrum Eerbeek

De top in hun werk.

Hein van BoxelStichting Jaimy

Tineke heel klantvriendelijk aan de telefoon!

Robert van der VlietBerggoed Vastgoed BV

Super professioneel bedrijf. Ze zijn flexibel, snel en maken zeer mooi drukwerk. Met kleine aanwijzingen/wensen maken ze met creativiteit en ervaring compleet drukwerk wat vaak bij het eerste concept al klopt. Het is laagdrempelig en denken mee met de laatste ontwikkelingen. Een aanrader!

Quint JesseBeautyBar 22

Een zeer tevreden samenwerking en uitvoering van o.a. de reclame uitingen, website, sociale media en promotie. Alles compleet verzorgd door Elan Media.

Wilco de BruijnDe Toffe Peer

Top bedrijf... !! Voelt als familie en staan altijd voor ons klaar, denken goed mee en staan open voor alles. Als Ambtshuis hadden we ons geen beter reclamebureau kunnen wensen.

John van MeeterenBistro & Tapas ’t Ambtshuis

Super service!

Berto van den BergGacon Bedrijfswagen Spuiterij

Nieuw Elan is voor ons een fijne samenwerkingspartner als het gaat om het ontwikkelen en uitwerken van huisstijlen en diverse media uitingen. Er wordt pro-actief meegedacht. Wensen en ideeën vanuit de klantzijde worden creatief omgezet in bruikbare middelen. Door de diverse specialismen onder één dak is het snel en prettig schakelen. Wij bevelen Nieuw Elan dan ook van harte aan!

Jan van GesselGreen Hide Away, Pure Pools

Fijn creatief bedrijf! We hebben goed samen gewerkt. Ze hebben een zeer mooi ontwerp voor mij gemaakt. Alles was netjes en op tijd aangeleverd en zelfs meer dan ik had verwacht. Dit bedrijf is iedereen aan te raden.

Marco van DeeTekenbureau van Dee

Elan Media is een bedrijf dat zich onderscheidt van haar concurrentie door hun vriendelijke, snelle maar tevens ook zeer professionele werkwijze. Ze denken mee en tonen initiatief, dat uit zich in ideeën waar je soms zelf niet eens aan gedacht had. Ook vind ik in Elan Media een zeer prettig sparringspartner als het op reclame en marketing aankomt. Kortom; Ik beveel Elan Media van harte aan!

Corne VeldhuizenBunt ICT

Zeer betrouwbaar en attent bedrijf waar al heel lang dezelfde mensen werkzaam zijn!

Corrie VonkRestaurant 't Veerhuis

'Horen' wat je wilt als klant en dat vertalen naar vakwerk. Die kunst verstaan ze bij Elan. Prettige en open samenwerking. Zeer aan te bevelen!

Astrid SchimmelGive & Care BV

Ontzettend fijn bedrijf om mee samen te werken. Denken mee, zijn eerlijk over een ontwerp en kunnen een grote en vooral snelle levering aan!

Judith HuibersD-Tec products

Trouwkaart, dagkaart en naamkaartjes laten ontwerpen door één van de ontwerpsters van Nieuw Elan. Echt fantastisch geholpen! Leuke ideeën en kon perfect inschatten wat wij wel of niet mooi vonden. Heel erg prettig samengewerkt, met als resultaat een prachtige trouwkaart! Heel erg bedankt.

Judith

Nieuw Elan betekent voor mij duidelijke communicatie, snel schakelen op de juiste momenten en een groot team van deskundige mensen die van alle markten thuis zijn.

Joseph SmithHuverba

Toppers in hun vak! Creatief, vernieuwend en komen afspraken na. Fijn bedrijf om mee samen te werken!

Corry van RheenenCorry van Rheenen makelaardij