DoorEdith Gelderman

Uitgeverij Betuwe Totaal

Hét magazine wat al bijna 30 jaar om de zes weken bij alle inwoners in de Betuwe in de bus valt. Ik heb vijf weken de tijd om de pagina’s te vullen met redactie en advertenties wat soms best nog wel eens een klus is, want wat is op dat moment een item in de regio waar we over kunnen schrijven en wat speelt er in een bepaalt dorp.

Zo ga ik ook elke keer op pad met Miranda Ederveen voor Betuwe Totaal Belt Aan. We gaan telkens op de bonnefooi, dus voor ons is het ook een verrassing waar en bij wie we terecht komen. Mensen vinden het heel leuk om te lezen, we krijgen zo vaak leuke reacties op ons verhaal. Zo probeer je met leuke en informatieve verhalen het magazine leesbaar te houden voor jong en oud.

Als ik advertenties of redactie afgesproken heb met de klant, stuur ik het door naar de vormgeving die er vervolgens wat moois van maakt. Ik stuur deze opmaak dan terug naar de klant in proef en zodra ze akkoord gaan plaatsen we het in het magazine.
Op de laatste dag is het vaak nog hectisch, want om 17.00 uur moet het magazine bij de drukker zijn. Er zijn altijd bedrijven waar je nog op het laatste moment materiaal voor de opmaak voor moet krijgen of een akkoord en als we die hebben kan ik samen met de vormgeving de wissels uitvoeren. Wissels betekend dat je bepaalde pagina’s omruilt omdat het er dan mooier uitziet of dat niet dezelfde soort bedrijven naast elkaar staan op een pagina, want dat vindt men niet zo leuk.
Ja, en als hij dan weg is naar de drukker kan ik met een gerust hart naar huis.Ik ben accountmanager, een vak dat nooit saai is. Waar je elke dag weer iets nieuws meemaakt, je bij de klanten thuiskomt of waar je gezellig mee aan de telefoon kunt beppen.
Verkoop zit in mijn bloed omdat ik een dochter van een veehandelaar ben. Het geeft mij altijd weer een kik als het met de verkoop goed loopt, geen dag is hetzelfde.

Heb je een tip voor de redactie of wil je graag met jouw bedrijf in de Betuwe Totaal? Neem dan contact op met Edith.

Bedankt voor uw reactie. Voordat uw reactie wordt weergegeven, wordt deze eerst nog handmatig gecontroleerd. Bedankt voor uw begrip.

Reacties (0)

Lees meer:

communicatie

Hoe presenteer ik mijn bedrijf op social media?

Design

Boost je logo!

Communicatie tijdens Corona

Communicatie tijdens Corona

Branding

Geen plan. Daar word je arm van

office manager

Manus is de naam!

Duo Penotti, 2 soorten media in een...

Print en online smelten samen!

Nieuw Elan betekent voor mij duidelijke communicatie, snel schakelen op de juiste momenten en een groot team van deskundige mensen die van alle markten thuis zijn.

Joseph SmithHuverba

Top bedrijf... !! Voelt als familie en staan altijd voor ons klaar, denken goed mee en staan open voor alles. Als Ambtshuis hadden we ons geen beter reclamebureau kunnen wensen.

John van MeeterenBistro & Tapas ’t Ambtshuis

Wij zijn zeer tevreden over de uitvoering van onze reclame uitingen verzorgd door Elan Media. De lijntjes zijn kort en het contact is prettig. Wij doen graag zaken met Elan Media!

Willy Kerpentiervan Gessel Ramen en Deuren

'Horen' wat je wilt als klant en dat vertalen naar vakwerk. Die kunst verstaan ze bij Elan. Prettige en open samenwerking. Zeer aan te bevelen!

Astrid SchimmelGive & Care BV

Een zeer tevreden samenwerking en uitvoering van o.a. de reclame uitingen, website, sociale media en promotie. Alles compleet verzorgd door Elan Media.

Wilco de BruijnDe Toffe Peer

Ontzettend fijn bedrijf om mee samen te werken. Denken mee, zijn eerlijk over een ontwerp en kunnen een grote en vooral snelle levering aan!

Judith HuibersD-Tec products

De top in hun werk.

Hein van BoxelStichting Jaimy

Leuke en goede stageplaats!

Lisanne Smithjesstagiaire

Elan Media is een bedrijf dat zich onderscheidt van haar concurrentie door hun vriendelijke, snelle maar tevens ook zeer professionele werkwijze. Ze denken mee en tonen initiatief, dat uit zich in ideeën waar je soms zelf niet eens aan gedacht had. Ook vind ik in Elan Media een zeer prettig sparringspartner als het op reclame en marketing aankomt. Kortom; Ik beveel Elan Media van harte aan!

Corne VeldhuizenBunt ICT

Fijn creatief bedrijf! We hebben goed samen gewerkt. Ze hebben een zeer mooi ontwerp voor mij gemaakt. Alles was netjes en op tijd aangeleverd en zelfs meer dan ik had verwacht. Dit bedrijf is iedereen aan te raden.

Marco van DeeTekenbureau van Dee

Super professioneel bedrijf. Ze zijn flexibel, snel en maken zeer mooi drukwerk. Met kleine aanwijzingen/wensen maken ze met creativiteit en ervaring compleet drukwerk wat vaak bij het eerste concept al klopt. Het is laagdrempelig en denken mee met de laatste ontwikkelingen. Een aanrader!

Quint JesseBeautyBar 22

Trouwkaart, dagkaart en naamkaartjes laten ontwerpen door één van de ontwerpsters van Nieuw Elan. Echt fantastisch geholpen! Leuke ideeën en kon perfect inschatten wat wij wel of niet mooi vonden. Heel erg prettig samengewerkt, met als resultaat een prachtige trouwkaart! Heel erg bedankt.

Judith

Nieuw Elan is voor ons een fijne samenwerkingspartner als het gaat om het ontwikkelen en uitwerken van huisstijlen en diverse media uitingen. Er wordt pro-actief meegedacht. Wensen en ideeën vanuit de klantzijde worden creatief omgezet in bruikbare middelen. Door de diverse specialismen onder één dak is het snel en prettig schakelen. Wij bevelen Nieuw Elan dan ook van harte aan!

Jan van GesselGreen Hide Away, Pure Pools

Tineke heel klantvriendelijk aan de telefoon!

Robert van der VlietBerggoed Vastgoed BV

Zeer betrouwbaar en attent bedrijf waar al heel lang dezelfde mensen werkzaam zijn!

Corrie VonkRestaurant 't Veerhuis

Dankjewel Elan voor de gave huisstijl !

Johnny Van DijkFerro Investments

Super service!

Berto van den BergGacon Bedrijfswagen Spuiterij

Toppers in hun vak! Creatief, vernieuwend en komen afspraken na. Fijn bedrijf om mee samen te werken!

Corry van RheenenCorry van Rheenen makelaardij

Samen met Elan hebben we een mooie social-media campagne opgestart voor de particuliere verkoop. Professioneel geholpen met onze vragen, heel hartelijk bedankt!

Dick EerbeekPlantencentrum Eerbeek