Videoproducties

VIDEO en ANIMATIE
Video, ónmisbaar in hedendaagse (bedrijfs)communicatie.

Elan maakt: Video’s voor Social Media, opnames voor nieuwsmedia, bedrijfsvideo’s voor presentaties, (bedrijfs)films voor websites, commercials geschikt voor interne narrowcasting óf broadcasting op televisie, in online branding campagnes etc.

Wil je jouw doelgroep informeren over een bepaald onderwerp óf iets uitleggen dat beter wordt begrepen met ondersteunend beeld? Dan is een animatie misschien een nog beter idee. En raad eens? Dát kunnen wij ook! Een animatie is een techniek die we kennen van de tekenfilm en die niet meer weg te denken is uit hedendaagse communicatie.

Huverba vacature video

bekijk meer

Tiny House Carrier by Triorep Reclamevideo

Bekijk meer

Sint met Pit Journaal

Bekijk meer

Plantencentrum Eerbeek Contentvideo

Bekijk meer

Digitaal voorwoord Animatie en video

Bekijk meer

Betuwe Totaal journaal maandelijks journaal

Bekijk meer

Tree Centre Opheusden Animatie

Bekijk meer

Lets Restaurant Instructievideo

Bekijk meer

Van Dijk Animatie

Bekijk meer

Tree Centre Opheusden Bedrijfsfilm

Bekijk meer

Vancation Bedrijfsfilm

Bekijk meer

La Viande Durable Bedrijfsfilm

Kinderen van de Voedselbank interactieve campagne

Bekijk meer

Straightcurve videoboodschap

Bekijk meer

TCO Contentcreatie

Bekijk meer

'Horen' wat je wilt als klant en dat vertalen naar vakwerk. Die kunst verstaan ze bij Elan. Prettige en open samenwerking. Zeer aan te bevelen!

Astrid SchimmelGive & Care BV

Samen met Elan hebben we een mooie social-media campagne opgestart voor de particuliere verkoop. Professioneel geholpen met onze vragen, heel hartelijk bedankt!

Dick EerbeekPlantencentrum Eerbeek

Fijn creatief bedrijf! We hebben goed samen gewerkt. Ze hebben een zeer mooi ontwerp voor mij gemaakt. Alles was netjes en op tijd aangeleverd en zelfs meer dan ik had verwacht. Dit bedrijf is iedereen aan te raden.

Marco van DeeTekenbureau van Dee

Een zeer tevreden samenwerking en uitvoering van o.a. de reclame uitingen, website, sociale media en promotie. Alles compleet verzorgd door Elan Media.

Wilco de BruijnDe Toffe Peer

Ontzettend fijn bedrijf om mee samen te werken. Denken mee, zijn eerlijk over een ontwerp en kunnen een grote en vooral snelle levering aan!

Judith HuibersD-Tec products

Super professioneel bedrijf. Ze zijn flexibel, snel en maken zeer mooi drukwerk. Met kleine aanwijzingen/wensen maken ze met creativiteit en ervaring compleet drukwerk wat vaak bij het eerste concept al klopt. Het is laagdrempelig en denken mee met de laatste ontwikkelingen. Een aanrader!

Quint JesseBeautyBar 22

Leuke en goede stageplaats!

Lisanne Smithjesstagiaire

Nieuw Elan is voor ons een fijne samenwerkingspartner als het gaat om het ontwikkelen en uitwerken van huisstijlen en diverse media uitingen. Er wordt pro-actief meegedacht. Wensen en ideeën vanuit de klantzijde worden creatief omgezet in bruikbare middelen. Door de diverse specialismen onder één dak is het snel en prettig schakelen. Wij bevelen Nieuw Elan dan ook van harte aan!

Jan van GesselGreen Hide Away, Pure Pools

Top bedrijf... !! Voelt als familie en staan altijd voor ons klaar, denken goed mee en staan open voor alles. Als Ambtshuis hadden we ons geen beter reclamebureau kunnen wensen.

John van MeeterenBistro & Tapas ’t Ambtshuis

Tineke heel klantvriendelijk aan de telefoon!

Robert van der VlietBerggoed Vastgoed BV

De top in hun werk.

Hein van BoxelStichting Jaimy

Nieuw Elan betekent voor mij duidelijke communicatie, snel schakelen op de juiste momenten en een groot team van deskundige mensen die van alle markten thuis zijn.

Joseph SmithHuverba

Trouwkaart, dagkaart en naamkaartjes laten ontwerpen door één van de ontwerpsters van Nieuw Elan. Echt fantastisch geholpen! Leuke ideeën en kon perfect inschatten wat wij wel of niet mooi vonden. Heel erg prettig samengewerkt, met als resultaat een prachtige trouwkaart! Heel erg bedankt.

Judith

Toppers in hun vak! Creatief, vernieuwend en komen afspraken na. Fijn bedrijf om mee samen te werken!

Corry van RheenenCorry van Rheenen makelaardij

Zeer betrouwbaar en attent bedrijf waar al heel lang dezelfde mensen werkzaam zijn!

Corrie VonkRestaurant 't Veerhuis

Dankjewel Elan voor de gave huisstijl !

Johnny Van DijkFerro Investments

Super service!

Berto van den BergGacon Bedrijfswagen Spuiterij

Elan Media is een bedrijf dat zich onderscheidt van haar concurrentie door hun vriendelijke, snelle maar tevens ook zeer professionele werkwijze. Ze denken mee en tonen initiatief, dat uit zich in ideeën waar je soms zelf niet eens aan gedacht had. Ook vind ik in Elan Media een zeer prettig sparringspartner als het op reclame en marketing aankomt. Kortom; Ik beveel Elan Media van harte aan!

Corne VeldhuizenBunt ICT

Wij zijn zeer tevreden over de uitvoering van onze reclame uitingen verzorgd door Elan Media. De lijntjes zijn kort en het contact is prettig. Wij doen graag zaken met Elan Media!

Willy Kerpentiervan Gessel Ramen en Deuren