De kracht van print

Met passie maken wij bij Elan magazines en kranten. Bekende titels als onze enige, echte Betuwe Totaal vallen al meer dan 30 jaar op de mat bij meer dan 40.000 huishoudens. Door het jaar heen maken en creëren wij circa 35 titels die worden uitgegeven in de (Neder)Betuwe, Veenendaal, Rhenen, Achterberg en de Utrechtse Heuvelrug. Zo wordt met plezier uitgekeken naar de glanzende glossy Veens, hét tijdschrift voor inwoners van de gemeente Veenendaal. De glossy Veens is ontstaan uit de samenwerking tussen Nieuw Elan en de gemeente Veenendaal.

Redactionele ideeën voor onze uitgaves? Of wordt het tijd dat we jouw bedrijf met nieuw elan presenteren in advertenties, advertorials of een andere vorm? Wij denken graag mee. Onze magazines zijn bovendien verbonden aan sterke social mediakanalen met veel volgers.

uitgeverij-veens-basis-winter

Dé stadsglossy van Veenendaal

Bekijk meer
uitgeverij-betuwetotaal-basis-november

Betuwe Totaal magazine

Bekijk meer
entree-basis-najaar

Entree

Bekijk meer
test

In Zaken Betuwe

Bekijk meer
uitgeverij-nederbetuwemagazine-basis3

Neder - Betuwemagazine

Bekijk meer
uitgeverij-gemeentegids-basis-2021

Infogids

Bekijk meer
uitgeverij-oranjemagazine-basis-211

Oranjemagazine

Bekijk meer
uitgeverij-bruisendveenendaal-basis-juli2020

Bruisend Veenendaal

Bekijk meer
waq-krant-basis-juni2020

WAQ Krant

Bekijk meer
uitgeverij-groengazet-basis

Groen Gazet

Bekijk meer
uitgeverij-woonjournaal-basis

Woonjournaal

Bekijk meer
hip

Hip & Happening

Bekijk meer
uitgeverij-inzakenveenendaal-basis

In ZakenVeenendaal

Bekijk meer
uitgeverij-boviertfeest-basis

Bo Viert Feestmagazine

Bekijk meer
uitgeverij-pitkrant-basis-november2021

Pitkrant

Bekijk meer
groengrijs-beginscherm-november20201

Groen Grijsmagazine

Bekijk meer
uitgeverij-hotspots-basis

Hotspots

Bekijk meer
uitgeverij-winkelweekkrant-basis-2019

Winkelweekkrant

Bekijk meer
uitgeverij-wvomakelaars-basis

WVO makelaarsmagazine

Bekijk meer

Super professioneel bedrijf. Ze zijn flexibel, snel en maken zeer mooi drukwerk. Met kleine aanwijzingen/wensen maken ze met creativiteit en ervaring compleet drukwerk wat vaak bij het eerste concept al klopt. Het is laagdrempelig en denken mee met de laatste ontwikkelingen. Een aanrader!

Quint JesseBeautyBar 22

Top bedrijf... !! Voelt als familie en staan altijd voor ons klaar, denken goed mee en staan open voor alles. Als Ambtshuis hadden we ons geen beter reclamebureau kunnen wensen.

John van MeeterenBistro & Tapas ’t Ambtshuis

Trouwkaart, dagkaart en naamkaartjes laten ontwerpen door één van de ontwerpsters van Nieuw Elan. Echt fantastisch geholpen! Leuke ideeën en kon perfect inschatten wat wij wel of niet mooi vonden. Heel erg prettig samengewerkt, met als resultaat een prachtige trouwkaart! Heel erg bedankt.

Judith

Wij zijn zeer tevreden over de uitvoering van onze reclame uitingen verzorgd door Elan Media. De lijntjes zijn kort en het contact is prettig. Wij doen graag zaken met Elan Media!

Willy Kerpentiervan Gessel Ramen en Deuren

Samen met Elan hebben we een mooie social-media campagne opgestart voor de particuliere verkoop. Professioneel geholpen met onze vragen, heel hartelijk bedankt!

Dick EerbeekPlantencentrum Eerbeek

Fijn creatief bedrijf! We hebben goed samen gewerkt. Ze hebben een zeer mooi ontwerp voor mij gemaakt. Alles was netjes en op tijd aangeleverd en zelfs meer dan ik had verwacht. Dit bedrijf is iedereen aan te raden.

Marco van DeeTekenbureau van Dee

Nieuw Elan is voor ons een fijne samenwerkingspartner als het gaat om het ontwikkelen en uitwerken van huisstijlen en diverse media uitingen. Er wordt pro-actief meegedacht. Wensen en ideeën vanuit de klantzijde worden creatief omgezet in bruikbare middelen. Door de diverse specialismen onder één dak is het snel en prettig schakelen. Wij bevelen Nieuw Elan dan ook van harte aan!

Jan van GesselGreen Hide Away, Pure Pools

Elan Media is een bedrijf dat zich onderscheidt van haar concurrentie door hun vriendelijke, snelle maar tevens ook zeer professionele werkwijze. Ze denken mee en tonen initiatief, dat uit zich in ideeën waar je soms zelf niet eens aan gedacht had. Ook vind ik in Elan Media een zeer prettig sparringspartner als het op reclame en marketing aankomt. Kortom; Ik beveel Elan Media van harte aan!

Corne VeldhuizenBunt ICT

Toppers in hun vak! Creatief, vernieuwend en komen afspraken na. Fijn bedrijf om mee samen te werken!

Corry van RheenenCorry van Rheenen makelaardij

Nieuw Elan betekent voor mij duidelijke communicatie, snel schakelen op de juiste momenten en een groot team van deskundige mensen die van alle markten thuis zijn.

Joseph SmithHuverba

Een zeer tevreden samenwerking en uitvoering van o.a. de reclame uitingen, website, sociale media en promotie. Alles compleet verzorgd door Elan Media.

Wilco de BruijnDe Toffe Peer

Ontzettend fijn bedrijf om mee samen te werken. Denken mee, zijn eerlijk over een ontwerp en kunnen een grote en vooral snelle levering aan!

Judith HuibersD-Tec products

Zeer betrouwbaar en attent bedrijf waar al heel lang dezelfde mensen werkzaam zijn!

Corrie VonkRestaurant 't Veerhuis

Dankjewel Elan voor de gave huisstijl !

Johnny Van DijkFerro Investments

De top in hun werk.

Hein van BoxelStichting Jaimy

Tineke heel klantvriendelijk aan de telefoon!

Robert van der VlietBerggoed Vastgoed BV

Super service!

Berto van den BergGacon Bedrijfswagen Spuiterij

'Horen' wat je wilt als klant en dat vertalen naar vakwerk. Die kunst verstaan ze bij Elan. Prettige en open samenwerking. Zeer aan te bevelen!

Astrid SchimmelGive & Care BV

Leuke en goede stageplaats!

Lisanne Smithjesstagiaire