Betuwe Totaal

magazine

Dit magazine is misschien wel het meest gelezen blad uit de Betuwe! Met 40.000 exemplaren heeft de Betuwe Totaal een groot bereik. Met leuke verhalen over de lokale ondernemers of verenigingen. Herkenbaar zijn de terugkomende rubrieken zoals ‘Heel de Betuwe Bakt’, ‘Op pad met Peter’, en de diverse seizoensgebonden specials.

En wist je dat Betuwe Totaal ook een groot bereik heeft op social media? In deze tijd is de kracht van print in combinatie van online niet meer weg te denken.

Meer informatie of adverteren in Betuwe Totaal? Neem contact op met Edith Gelderman.

uitgeverij-betuwetotaal-september

Betuwe Totaal september 2019

Bekijk meer
uitgeverij-betuwetotaal-juli

Betuwe Totaal juli

Bekijk meer
uitgeverij-betuwetotaal-mei1

Betuwe Totaal mei

Bekijk meer
uitgeverij-betuwetotaal-april

Betuwe Totaal april

Bekijk meer
uitgeverij-betuwetotaal-maart

Betuwe Totaal maart

Bekijk meer

Ontzettend fijn bedrijf om mee samen te werken. Denken mee, zijn eerlijk over een ontwerp en kunnen een grote en vooral snelle levering aan!

Judith HuibersD-Tec products

Nieuw Elan is voor ons een fijne samenwerkingspartner als het gaat om het ontwikkelen en uitwerken van huisstijlen en diverse media uitingen. Er wordt pro-actief meegedacht. Wensen en ideeën vanuit de klantzijde worden creatief omgezet in bruikbare middelen. Door de diverse specialismen onder één dak is het snel en prettig schakelen. Wij bevelen Nieuw Elan dan ook van harte aan!

Jan van GesselGreen Hide Away, Pure Pools

Een zeer tevreden samenwerking en uitvoering van o.a. de reclame uitingen, website, sociale media en promotie. Alles compleet verzorgd door Elan Media.

Wilco de BruijnDe Toffe Peer

Elan Media is een bedrijf dat zich onderscheidt van haar concurrentie door hun vriendelijke, snelle maar tevens ook zeer professionele werkwijze. Ze denken mee en tonen initiatief, dat uit zich in ideeën waar je soms zelf niet eens aan gedacht had. Ook vind ik in Elan Media een zeer prettig sparringspartner als het op reclame en marketing aankomt. Kortom; Ik beveel Elan Media van harte aan!

Corne VeldhuizenBunt ICT

Leuke en goede stageplaats!

Lisanne Smithjesstagiaire

Wij zijn zeer tevreden over de uitvoering van onze reclame uitingen verzorgd door Elan Media. De lijntjes zijn kort en het contact is prettig. Wij doen graag zaken met Elan Media!

Willy Kerpentiervan Gessel Ramen en Deuren

Nieuw Elan betekent voor mij duidelijke communicatie, snel schakelen op de juiste momenten en een groot team van deskundige mensen die van alle markten thuis zijn.

Joseph SmithHuverba

Toppers in hun vak! Creatief, vernieuwend en komen afspraken na. Fijn bedrijf om mee samen te werken!

Corry van RheenenCorry van Rheenen makelaardij

Tineke heel klantvriendelijk aan de telefoon!

Robert van der VlietBerggoed Vastgoed BV

De top in hun werk.

Hein van BoxelStichting Jaimy

Top bedrijf... !! Voelt als familie en staan altijd voor ons klaar, denken goed mee en staan open voor alles. Als Ambtshuis hadden we ons geen beter reclamebureau kunnen wensen.

John van MeeterenBistro & Tapas ’t Ambtshuis

Zeer betrouwbaar en attent bedrijf waar al heel lang dezelfde mensen werkzaam zijn!

Corrie VonkRestaurant 't Veerhuis

Trouwkaart, dagkaart en naamkaartjes laten ontwerpen door één van de ontwerpsters van Nieuw Elan. Echt fantastisch geholpen! Leuke ideeën en kon perfect inschatten wat wij wel of niet mooi vonden. Heel erg prettig samengewerkt, met als resultaat een prachtige trouwkaart! Heel erg bedankt.

Judith

'Horen' wat je wilt als klant en dat vertalen naar vakwerk. Die kunst verstaan ze bij Elan. Prettige en open samenwerking. Zeer aan te bevelen!

Astrid SchimmelGive & Care BV

Super service!

Berto van den BergGacon Bedrijfswagen Spuiterij